• PRISET VISAS EX. MOMS
PRISET VISAS EX. MOMS FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1999 KRSNABBA LEVERANSERBETALA MED FAKTURA

Om Jobbhandsken


Välkomna till Jobbhandsken.se

Jobbhandsken.se ägs och drivs av Produkta Sverige AB som startades av mig Morgan Thomsson år 2015. Jag har mitt kontor i Stora Mellby men säljer och levererar arbetshandskar över hela Sverige. Med över 10 års erfarenhet av försäljning inom arbetsskyddsmaterial så som handskar och arbetskläder bestämde jag mig för att starta eget och dra nytta utav mina kunskaper och erfarenheter. Jag har lärt mig att kvalitet och bra service är viktigt så Jag har valt att samarbeta med Granberg i Norge som är en av Skandinaviens största tillverkare på arbetshandskar. Med ett brinnande intresse för innovation och utveckling skapar dom arbetshandskar av hög kvalitet till rätt pris. Jag erbjuder mina kunder bästa möjliga service genom att vara lyhörd och finnas tillhands när frågor eller problem uppstår. Ni är välkomna att kontakta mig på [email protected] jag svarar oftast inom 3 timmar men senast inom 24 timmar alla 7 dagar i veckan. Ni kan även ringa på 0720-780186 och ifall jag inte svarar så lämna ett meddelande så hör jag av mig fortast möjligt.

Granberg har en mängd olika arbetshandskar och skyddshandskar som passar inom dom flesta branscherna så som montagehandskar, skärskyddshandskar, slagskyddshandskar, vinterhandskar, vattentäta handskar, kemikalieskyddshandskar, svets handskar, engångshandskar m.m. Vi har även skyddsoveraller, skoskydd, engångskläder m.m.

Jag hoppas ni finner sortimentet intressant och hittar dom arbetshandskar som passar just era behov. Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att höra av er till mig så hjälper jag er gärna!